tiistai 5. tammikuuta 2016

Huolettomia päiviä

Krabin Ao Nangissa olen nyt pari päivää elänyt niin simppelisti (=halvasti) kuin mahdollista :) 

Eilen ja tänään olen syönyt pelkästään katukojuista (eilisen aamukahvia lukuunottamatta), ja tykästynyt varsinkin banaanipannukakkuihin, jotka kiva nainen paistaa parissa minuutissa, ovat tosi täyttäviä aamiaiseksi ja maksavat 40THB eli euron. Aasiassa muuten käytetään kauheesti kondensoitua maitoa monessa paikassa, ainakin Laosissa ja Vietnamissa sitä aina lorautettiin kahviini ennen kuin tajusin alkaa pyytää "fresh milkiä", koska kondensoitu on aivan liian makeaa kahvissa. Paitsi jääkahvissa. Pannukakkutäti lorauttaa kondensoitua maitoa pannarin päälle, siinä se on hyvää myös.

Ja katukojujen ruuat (40-50THB) on ihan buenoita myös. Syy, miksi en ole niitä aiemmin kovin usein ostanut, on se, että yleensä kojuilla ei ole minkäänlaisia istumapaikkoja ja seisten syöminen tuntuu tyhmältä ja hankalalta. Nyt olen kuitenkin uskollisesti raahannut takeaway-annokset hostellini terassille ja syönyt täällä.

Aikani olen viettänyt rannalla maaten, järjestelmällisesti ruskettaen itseäni ja välillä uiskennellen meressä. Mitäs muuta täällä pitäis tehdäkään? Eilen myös kasvattelin matkakuumetta tuleville reissuille lukemalla jotain lentokoneiden matkustuslehtiä kahvilassa. (Mummi älä revi pelihousujasi!), jonain päivänä menen kyllä Intiaan ja Afrikkaan ja Uuteen-Seelaantiin ja voi minne kaikkialle!❤

Ja eilen myös sorruin ostamaan kaksi bisseä kaupasta ja istuin iltaa piirrellen hostellin terassilla. Yhtäkkiä seuraani liittyi kolmekymppinen australialaismies Dave, joka oli kovin juttutuulella ja istuttiin juttelemassa puoleen yöhön. Ihan mukava kaveri :D Varsinkin kun tää hostelli on maailman surkein paikka tavata uusia ihmisiä (kaikki käy vaan nukkumassa täällä), oli kiva rupatella.

Huominen menee varmaan aika samalla kaavalla, ja ylihuomenna herään kukonlaulun aikaan lennähtämään seuraavaan kohteeseen!

Kuulemisiin 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti