torstai 19. marraskuuta 2015

Eka päivä

Lento sujui kiitettävästi. Yksi huikeimmista fiiliksistä oli katsella 10km korkeudesta öistä Delhiä, jonka yli lennettiin. Lentsikan viihdejärjestelmä tiesi kertoa, että siellä asustelee kevyet 11miljoonaa asukasta. Siinä tunsi itsensä pieneksi sitä ihmetellessä.

Sama fiilis tuli, kun päästiin passintarkastusten jälkeen taksiin ja kökötettiin taksissa yli 1,5h Bangkokilaisessa aamuruuhkassa. Taksimatka Khao San Roadille maksoi 450THB, puoliksi maksettuna ihanan halpaa.
Toki taksi jätti meidät Khao Sanin lähikadulle. Siinä hotellia etsiessä otettiin huilaustauko oluiden ääressä, ja ihmeteltiin hellettä ja ainakin minä hymyilin koko ajan ihan ilman syytä.

Päätettiin muuten Ninnin kanssa, ettei lähdetä tästä reppureissaajien suosikkikorttelista Bangkokissa oleskelun aikana (2pv) mihinkään, halutaan ottaa iisisti silläkin uhalla, että jotain jää näkemättä. Lukuisat mäkkärit ja burgerkingit jätetään silti taatusti väliin.

Puolen päivän maissa tsekattiin hotellin uima-allas ja kävin sitä testaamassa, nukuttiin neljän tunnin päiväunet ja lähdettiin safkaamaan. Iltaa kohti Khao Sanilla oli entistä enemmän kaupustelijoita ja sisäänheittäjiä, kiva meiniki kuitenkin.

Löydettiin ruokapaikka ja minä tyttö tietenkin tilasin jotain mahdollisimman tulista. Aluksi ruoka maistui pelkästään hyvältä, mutta loppua kohti olo muuttui aika tuskaiseksi. Voin siis sanoa, että Thaimaan tulinen ruoka on kyllä pirun tulista. Jopa meikäläiselle!

Illalla käytiin iltauinnilla ja nyt makoillaan hotellin hiton isojen tyynyjen seassa ja tsiigataan thaitöllöä.

Terkkuja kaikille <3

5 kommenttia:

  1. Ihanaa kuulla teistä. Mukavan näköisiä kuvia,tuli mieleen oma Bangkokin reissu. Missä hotellissa ootte, me oltiin sellaisessa kuin baijoke sky vai miten sen nyt mahtavat kirjoittaa. Jos ehditte /kiinnostaa niin menkää se jokiajelu sellaisella pikku paatilla. <3 muksaa reissun jatkoa <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kuulla teistä. Mukavan näköisiä kuvia, tulee mieleen meidän reissu Bangkokissa. Käykää tekemässä se jokiajelu sellaisella pikku paatilla. Se oli aikas kiva.
    <3 muksaa reissun jatkoa <3

    VastaaPoista
  3. Nepa, ollaan sellaisessa ku Buddy Lodge :) paattiajelu kuulostaa ihanalta mut meillä on vaan enää huominen aikaa täällä niin ei varmaan ehditä :/ terkkuja sinne kaikille<3

    VastaaPoista