keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Viikko lähtöön

Viikon päästä, lähes minuutilleen, lähtee meidän lentokone Helsinki-Vantaalta Bangkokiin.

Laitan siis sopivasti ajoissa pystyyn tämän blogin, josta uteliaimmat voivat seurata lomaani Kaakkois-Aasiassa. Vaikka näitä tarinoita on jo tuhansia, haluan kertoa tämänkin. Helpotan samalla omaa urakkaani kuulumisten raportoinnissa ja toimiihan tämä päiväkirjanakin.

Blogin nimi juontaa rakkaan mummini sanonnasta, jonka mukaan ihmisen on tärkeää kasvattaa juuret ja siivet. Juureni ovat tukevasti Suomessa, mutta nyt lähden taas maailmalle omilla siivillä. Tarkalleen ottaen lähden tietysti Finnairin lentsikan siivillä, tulkinta se on sekin. Ja miksei nimi voisi viitata myös aikaan, joka todennäköisesti tulee kulumaan kuin siivillä uusien kokemusten äärellä.

Lähdemme siis rinkat selässä, vain kaksi ensimmäistä hotelliyötä buukattuna parin kuukauden reissulle. Enempää en osaa kertoa, kun en tiedä, mutta yritän aina wifiyhteyden ääreen päästessäni kertoa jotakin tänne :)

Nyt aloitan harjoituskierroksen rinkan pakkaamisessa, saa nähdä mitä siitäkin tulee... Todennäköisesti tajuan vasta Thaimaan kolmenkymmenen asteen helteessä, että ihan oikeasti täällä ei tarvitse villapaitoja tai muuta vastaavaa :D

Kuulemisiin!

1 kommentti: