lauantai 2. tammikuuta 2016

Vika päivä Taolla

Tänään on viimeinkin aika sanoa heipat Koh Taolle. Rehellisesti sanottuna alkaakin jo jalka vipattaa eteenpäin, vaikka itseasiassa tarkalleen ottaen lähdenkin taaksepäin. :)

Tänään lähden nimittäin yölautan ja bussin yhdistelmällä takaisin Krabille. Kuulostaa vähän pölvästin hommalta mennä takaisin, mutta menen eri puolelle Krabia, Ao Nangiin eli sille turisteja täynnä olevalle rannalle joka jäi viimeksi kokonaan näkemättä.. :) Ao Nang ja Krabi itsessään ei varsinaisesti ole se ykkösjuttu miksi menen sinne, vaan Krabilla sijaitseva lentokenttä, jolta matka jatkuu ensi torstaina aivan muualle!

Eilinen kului parannellessa pääkoppaa ja juoden kokista, tänään kirjauduin ulos hostellista kymmeneltä koska hostellin säännöt niin vaativat (ihan idioottimainen aika checkoutille, jos multa kysytään) ja menin ostamaan matkalippua. Yhdestä puljusta tän yön lauttaliput oli jo loppuunmyyty, ja toisessakin melkein, yksi lippu oli vapautunut ja mähän nappasin sen. Hintaa taksi-lautta-bussiyhdistelmälle tuli 800THB, eli 20€, ja se on ihan semihalpa varsinkin kun taas muistaa et säästän yhden yön majoituksessa (joka olis ollut paikasta riippuen 200-400THB jollei enemmänkin.) 

Kävin myös kävelemässä vähän saaren katuja, maisemat oli upeita ja tuli lämmin (täällä on kokoajan lämmin..) joten pulahdin vielä uimaan takasin tultua. Söin hostellilla, luin ja juonin vähän reissusuunnitelmia.

Mä nimittäin muuten vaihdoin paluupäivämäärää! Alkuperäisen 20.1. sijasta palaankin Suomeen vasta 10.2., joten sain kolme viikkoa lisäaikaa. En kerro mihin meinaan mennä, mutta maisemanvaihdos tulee olemaan vähän isompi :p

Pikkuhiljaa yksin reissaaminenkin alkaa sujua ja tuntua tosi hyvältä, vaikka ikävä kotiinkin tietysti kasvaa koko ajan pikkusen :D Pian nähdään kuitenkin, haleja kaikille❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti