lauantai 19. joulukuuta 2015

Katubileet

Eilen kävin rannalla uiskentelemassa ja hengailin hostellin terassilla. Jossain vaiheessa kävin hakemassa kaupasta halvimman mahdollisen viinipullon, kun teki niin mieli. Viini oli paikallista ananasviiniä tms, ei ehkä parasta ikinä mutta kyllähän se maistui illan mittaan ihan loistavasti :D Siinä terassilla istuskellessa tuli puheeksi muiden reissaajien kanssa, että viereisellä Kata Beachilla on illalla jonkun sortin katubileet ja kaikki meinaavat suunnata sinne.

Loppujen lopuksi päätin liittyä porukkaan, ja meitä lähti yhdeksän samalla tuktukilla. Meitä oli ainakin yksi australialainen, britti, jenkki ja pari walesilaispoikaa, belgialaislikka ja pariskunta, joiden kotimaata en muista :D Ninnillä oli edelleen kurkkukipu ja tosi uupunut olo, niin se päätti jäädä kämpille.

Bileissä oli ihan riittävästi porukkaa, bilemusiikkia, surffauslaite ja thaityttöjä tanssimassa koko illan. Itseasiassa thaitytöt olivat ainoita, jotka bileissä tanssivat, asiakkaat vaan istuivat ja seisoivat tyhmänä tuijottamassa. Ostettiin porukalla bissetorni, josta jokainen sai noin yhden tuopin, sitten toinen, kolmas ja vissiin neljäskin torni... Mä sain hyväntuulista kuittailua osakseni, kun ostin hiton ylihinnoiteltua vettä pullollisen jokaisen tuopin kera. 18vuotias brittipoika Fred ei suostunut koskemaankaan veteen, kai se ajatteli että pää selkenee liikaa...

Noin yhden maissa yöllä surffilaite suljettiin ja valot meni kiinni, joten napattiin tuktuk takaisin. Pariskunta oli häipynyt jo aiemmin kahdestaan ja myös Fred oli onnistunut katoamaan jonnekin. Fredillä oli koko illan bilevaihde täysillä, joten ajateltiin että ehkäpä poika on lähtenyt johonkin jatkoille ja löytää kyllä takaisin itsekseen.

Hostellin nurkilla Karon Beachilla oli vielä joku baari auki, ja meistä muutamat jäi sinne ottamaan lisää bisseä, mä söin ruokakojusta pari lihavarrasta ja menin jenkkijätkän kanssa takas kämpille.

Ja hostellin olohuoneessahan oli täydet bileet päällä :D Jopa Ninni oli kokenut ihmeparantumisen viskikolan avulla, ja porukka oli koko illan jammaillut kitaran ja ukulelen säestyksellä. Mäkin otin vielä yhden olusen ja rupateltiin muiden kanssa, myös hostellin omistajat ja henkilökunta hengaili meidän kanssa. Jossain vaiheessa myös Fred ilmestyi takaisin ilmielävänä, se ei ollut päässyt alaovesta sisään, ni hän kiipesi kakkoskerroksen parvekkeelle. :D Oli kuulemma sammunut bilepaikan nurkan taakse... Pikkuhiljaa jengi alkoi valua nukkumaan, minä ja Ninni mentiin viimeisten joukossa tyyliin neljän jälkeen.

Oli ihan pirun kiva ilta, vaikka kaikesta vedenjuonnista huolimatta aamulla oli vähän kuivunut olo.. Syötiin aamiaista lounaaksi ja mentiin rannalle lepuuttamaan päitämme. :p

Tänään porukka on menossa kuulemma Patong Beachille bilettämään, miten nää jaksaa? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti