torstai 10. joulukuuta 2015

Nautiskellaan

Niin kuin aavistelinkin, viimeiset pari päivää on mennyt rannalla makoillen. Ollaan juotu guesthousen ilmaiset aamukahvit, kävelty rannalle, syöty aamiainen, maattu auringossa ja uitu auringonlaskuun asti. Täällä aurinko tosin laskee jo kuudelta 😀 Taas syöty, käyty suihkussa, istuttu guesthousen pihalla kuuntelemassa musiikkia. Nukuttu.

Tänään oli tarkoitus lähteä jaetulla taksilla erään jenkkitytön kanssa toiselle puolelle saarta Sao Beachille, jonka pitäisi olla vielä hienompi kuin tämä Long Beach, jossa ollaan pari päivää luuhattu. Aamulla kahdeksalta kellon soidessa totesimme kuitenkin, että ulkona on kaatosade. Sellainen trooppinen, hakkaava kaatosade joka sai pelkäämään, että vessan peltikatto tipahtaa niskaan 😄😄 Eihän me sitten sinne lähdetty. Nukuin yli yhteentoista ja siihen mennessä sade oli lakannut, lähdettiin taas Long Beachille makoilemaan.

Ninnillä paloi eilen hieman jalat auringossa, ja minä olen saanut jonkun pienen kesäflunssan. Nenä vuotaa ja yskittää, kuumetta ei sentään ole. Päätettiin siis chillailla päivä varjossa, vaikka muutenkin on vielä vähän pilvistä aamun sateen jälkeen. Tekee hyvää ottaa taukoa rusketusprokkiksesta (joka on muuten molemmilla hyvällä mallilla!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti